Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /hsphere/local/home/mrjeep/willysjeepklubb.se/inc/dbconn.php on line 2
Willys Jeepklubb
TRÄFFREPORTAGEJEEPBLADETHISTORIKPRYLARKLUBBARBETELINKSANNONSER
 

Årsmöte 2016

Viktig information inför årsmötet 2016.
Denna information har vi alla känt till sedan förra årsmötet, att det gäller att få tag i en ny kassör då sittande redan långt före förra årsmötet deklarerat sin avgång i och med 2016.
Vi har nu kommit till dags dato och ödets timma hänga nu tungt över vår klubb.
I styrelsen är vi fullt medvetna om att till tvång utse någon oavsett vad gälla kassör, träffarrangör eller annat är utav ondo och ger föga glädje för någon.
En roll som i detta fall kassör må vara utav frivillig natur, och först som då fungera bäst och på det sätt som det är tänkt. Just som till gagn för vår klubb, och som stimulernade entusiasm hos kassör.
Styrelsen har stött och blött, vänt på varenda sten o.s.v i ärendet. Vi har egentligen inte så mycket som ett endaste ess i rockärmen att spela ut längre och är nu frågande om det ens finns intresse att kämpa för vår klubbs fortsatta existens?
Med nära 400 medlemmar torde vi kunna hylla fram en enda, en enda utav fyrahundra medlemmar och likasinnade.
Nu på lördag hålls årsmötet för 2016 vid Skå Edeby. Mötet öppnas 11.00 och ingen vore gladare än vi i styrelsen om vi kunde meddela vi mötets slut att en ny kassör axlat manteln och därvid gett klubben ett fortsatt liv.
Med detta avslutas informationen och vi siktar härmed på Skå Edeby, lördag den 2/4 klockan 11.00.
Kaffe, kaka, hangarer och solsken utlovas. Be there or be fyrkant.
Styrelsen i Willys Jeepklubb